LABRADORS CAIRN TERRIERS
WIE ZIJN WIJ?
PUPPY DAG
GASTENBOEK
LINKS
CONTACT
ALGEMEEN PUPS EIGEN HONDEN
LABRADORS - DAGBOEK HUIDIGE PUPS
2005 - 2006a - 2006b - 2007 - 2009a - 2009b - 2010a - 2010b - 2012 - 2013

Uit de combinatie Lyckobarns Leeta x Brandy De L'Etang Balancet (www.freshfieldslabradors.nl) zijn op 22 oktober 2 teefjes en 3 reutjes geboren.

De bevalling was zwaar maar Leeta heeft het verschrikkelijk goed gedaan. We zijn apetrots op haar.
Het zijn flinke pups. De gewichten varieerden tussen de 465 en 525 gram. Ze drinken goed zoals dat hoort bij Labradors en komen dus ook al goed aan.

Dit zijn de foto's van de eerste twee dagen.

Nu de labjes ruim een week oud zijn kun je goed zien hoe ze al gegroeid zijn. Het gewicht is al ruim verdubbeld en het zijn flinke beren. Omdat onze cairn Eevee iets minder melk heeft leggen we zo nu en dan één van de cairns bij Leeta. Dat gaat zoals te zien op de foto's heel goed. Over tollerantie gesproken.

De labjes zijn nu 4 weken oud en hebben zich geweldig ontwikkeld. Inmiddels zitten ze in de kamer en genieten van alle aandacht. Ze groeien als kool en eten sinds enkele dagen van een bordje. Geen probleem natuurlijk.
Ze spelen met elkaar, met de cairntjes en met knuffels. Soms lopen ze al met een klein knuffeltje in de bek.
De wereld wordt langzaam steeds groter en soms scharrelen ze al in de kamer rond. Een heerlijk stel.

De pups zijn nu 6 weken oud, enkele hebben hun nieuwe baasjes al 1 of 2 keer ontmoet. Ze spelen nu in de kamer en in de serre en als het weer het toelaat ook buiten. Dat is een heel feest. De dierenarts is ook al geweest en was zeer tevreden over het nest en wij dus ook natuurlijk. Ook zijn ze allemaal al gechipt. Ze hebben dus een drukke week gehad maar ondergaan alles heel rustig zoals dat hoort bij Labradors. Zowel de dierenarts als de chipper konden rekenen op een vrolijke afscheidslik en er werd ze niets kwalijk genomen.
Het spelen met de cairn puppies gaat ook nog steeds goed. Het verschil wordt natuurlijk al groter maar ze kunnen nog goed met elkaar overweg. Kortom we genieten van al dat kleine spul.

Het jaar is om en de pups zijn voor een groot gedeelte bij hun baasjes. Het was een gezellige tijd met dat jonge grut. De cairns en de labjes liepen lekker doormekaar en konden het prima samen vinden. Hier zijn de laatste foto's en ook al foto's van de nieuwe baasjes.